Nazaj na najboljso lokazijo – iom bunkhouses. Vceraj so tam zaceli postavljati zasilno hiso in danes smo postavili ter zacementirali glavne stebre, ki so leseni. Popoldne pa se je zacelo zapletati, eden rece to je 0ta tocka nato pomerim vse stebre od te tocke in zacnem napelhevati nicto linijo, ko pridr drugi in rece, da je nicta linija en meter od nicte tocke, torej vse se enkrat. Ko mislim, da sem ze uspesno koncala pa pride tretji, ki pravi, da moramo potegniti nicto tocko od sosednje hise. Skratka grozljivka. Vsak pove nekaj drugega in nato izgine -frustrating. No ja bo ze. Ce bo sreca jutri postavimo streho tako da bomo koncno delali v senci.

image

na poti

Kosilo je uro in pol dolga pavza sredi dneva, ko se vrnemo v bazo. Takrat se tudi pojavi vec kot zazeljen sladoledar. Vendaar nekateri raje oblezimo in si privoscimo dremez, da gre popldne lazje.

image

po kosilu

Kljub temu, da je na meniju ogromno.zelenjave za vecino.katere se mi niti sanja ne kaj je pa se prileze tudi sadje. Filipini so se posebej.znani po mangu, ki naj bi bil najbolsi na svetu. Vsekakor je slasten, vsaj tisti, ki sem ga poskusila – popolnoma drugacen od tistega, ki ga dobis pri nas.

image

4 vrste manga, pomelo, banane in mangosteen