Kako se umijes po dnevu ki ga prezivis v blatu? Tezko, se pa potem pocutis carsko in tus je prava nebeska mana. Seveda pa zaradi tajfuna primankuje vode, saj je bila velika kolicina rezervoarjev onesnazena. Ker nas je tukaj ze nekaj vec kot 30 in morajo pripeljati vso vodo, to pomeni, da za tusiranje lahko porabim le pol vedra vode (ja tus je na vedro) in skodelico vode za umivanje zob. Seveda pa umazanija in umazanost

image

hitro prenehata biti tezava saj smo taki vsi in nihce te ne gleda postrani, ce imas po tusu se vedno umazane noge.

Ker je voda tako dragocena imamo tudi dixije, ker pa je povprasevanje po njih tako veliko, jih ne morejo redno prazniti, v kombinaciji s 30C ki jih imamo in bogatim zivljenjem to vodi do neposrednega hranjenja crvov vsakic ko.se olajsas.

Vse to res zveni grozljivo, zato gremo vsake toliko casa v bliznji ogromni nakupovalni center, kjer so cisti vc-ji zanimivost katerih je, da so zastonj, vendar moras kupit wc papir. Ne v resnici ni grozno in pogled iz tuskabine ter obcutek cistosti v kombinaciji z vrocim podnebjem  vec kot odtehta vedro in hladno vodo.

image

Danes smo koncali z ciscenjem zablatene hise in pred ter po je bila res ogromna razlika. Za mano je krasen dan ribanja blatnih sten. Hvaleznost moza, ki je ostal brez zene in dvoletnega otroka pa je bila res ganljiv. Ljudje tukaj so res cudoviti in zanimivi. Vendar vec o tem kdaj drugic.

image

pogled iz tusa- vedno se sprasujem kdaj bo kaksen kokos padel name

Jutri me caka gradnja zasilnih lesenih bivalisc. Mogoce mi bo uspelo narest tudi kaksno fotko.

Hvala vsem za komentarje.

P.s. a kdo ve kako pripnes slike k textu in ne posebej?